Moș Crăciun a fost prezent la Fălticeni pentru lansarea unui proiect dedicat preșcolarilor

Generația TehnoWorld este un proiect care își propune să aducă copiii, tinerii și părinții mai aproape de educație și de oportunitățile care să-i ajute să-și formeze aptitudini noi și atitudini sănătoase.

Proiectul aduce laolaltă o echipă de mentori, profesori, voluntari, creatori de conținut și oameni de bine. 

Vor fi organizate ateliere online, evenimente și campanii de informare centrate pe subiecte precum obiceiuri pozitive, parenting, dezvoltarea stimei, etc.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Grădinița cu Program Prelungit Pinocchio din Fălticeni și Casa Corpului didactic Suceava au inițiat acțiunea “Călători în lumea cunoașterii”.

17 grădinițe, din Fălticeni și din comunele învecinate, au primit în dar cea mai recentă carte a scriitorului Constantin Bulboacă.

 “Iubiți-le, iubiți copii!” este o carte de colorat, frumos ilustrată de artistul plastic Radu Bercea.

Preșcolarii vor lucra de acasă, vor personaliza fișele ilustrate ale cărții și vor citi poezioarele autorului. Cele mai frumoase desene vor fi premiate și vor fi postate pe gagina proiectului Generația Tehnoworld.

Acțiunea se derulează cu sprijinul sponsorului TehnoWorld.

La evenimentul organizat joi, 17 decembrie, la Grădinița cu Program Prelungit Pinocchio, au participat: prof. Manuela David – Directorul Casei Corpului Didactic Suceava, artistul plastic Radu Bercea,  Moș Crăciun (mesager al scriitorului Constantin Bulboacă), profesoara Adriana Samson și cadre didactice de la grădinițele partenere în această activitate.

%d blogeri au apreciat: