Primăria Fălticeni a organizat dezbaterea publică pentru actualizarea regulamentului care stabilește normele de bună gospodărire în municipiu

MUNICIPIUL FĂLTICENI

Miercuri, 20 ianuarie 2020, Primăria Municipiului Fălticeni a organizat dezbaterea publică a proiectului de act normativ: “Actualizarea Regulamentului pentru stabilirea normelor de bună gospodărire pe teritoriul municipiului Fălticeni”.

Dezbaterea publică a fost solicitată de Asociația pentru Protecţia Animalelor „Şi ei au dreptul la viaţă” din Fălticeni.

Au participat 9 dintre cele 12 persoane care au transmis anterior intenția de a formula propuneri pentru îmbunătățirea proiectului de hotărâre.

De asemenea, la discuții au participat: primarul Gheorghe Cătălin Coman, viceprimarul Constantin Bulaicon, consilierul Cozmin Stoica, secretarul general Mihaela Busuioc, persoane cu atribuții de conducere din cadrul Primăriei, parlamentarul Ghiorghiță Mândruță.

Propunerile formulate în cadrul dezbaterii urmează să fie analizate și vor fi transpuse în forma finală a documentului care va fi pus în discuție, în vederea aprobării, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Fălticeni, în această lună.   

Foto – Alex Săvescu

Vezi articolul original

%d blogeri au apreciat: