Bugetul municipiului Fălticeni de venituri şi cheltuieli pe anul 2021 a fost afişat în procedura de consultare publică

MUNICIPIUL FĂLTICENI

Marţi, 9 martie 2021, Primăria Fălticeni a anunţat deschiderea procesului de consultare publică a proiectului de act normativ „Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2021”.

Proiectul de hotărâre a fost publicat pe pagina web a Primăriei Municipiului Fălticeni (falticeni.ro), în secţiunea Transparenţă decizională. Proiectul poate fi consultat şi la avizierul din sediul Primăriei Fălticeni.

Potrivit prevederilor Legii 273/2006 privind finanţele publice locale, proiectul bugetului localităţii trebuie adus la cunoştinţa publică în termen de 15 zile de la publicarea legii bugetului de stat în Monitorul Oficial al României. Bugetul de stat a fost publicat în Monitorul oficial, după ce a fost promulgat de Preşedintele României, în cursul zilei de 9 martie 2021.

Timp de 15 zile, până pe 24 martie 2021, persoanele interesate pot transmite propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, în conformitate cu prevederile legii 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică locală. De asemenea, locuitorii municipiului…

Vezi articolul original 75 de cuvinte mai mult

%d blogeri au apreciat: